Za fantovščino, momačko, za zabavo in popestritev

Najem striptizete / ženski striptiz / erotične plesalke

Striptizeta je lahko zanimivo presenečenje za slavljenca na rojstnemu dnevu, poslovilni zabavi ali fantovščini (striptizeta za momačku). Za uvodno presenečenje za slavljenca imamo: klasično – slavljenec  na stolu s pokritimi očmi; mora otipat /prepoznat/ darilo, ki so mu ga prijatelji pripravili. Striptizeta v škatli kot darilo (kartonska škatla v velikosti pralnega stroja in velika pentlja gor), halo striptiz pizza: striptizeta v kostumu dostavljalke pic uleti na zabavo, kot da dostavlja … v škatli pa je napis: striptiz pizza. Smo prilagodljivi, lahko izpeljemo tudi drugačno presenečenje za slavljenca, če se le da.

Striptiz na javnih prireditvah ali lokalih, klubih (v ceno je všteto že nekaj reklamnih plakatov).

JAGODA
LOLA
Striptizeta Kim
Striptizeta Pia
Striptizer Mr. Robi / za dekliščino, popestritev in zabavo

Najem striptizerja / erotičnega plesalca

Striptizer je lahko “vroča”popestritev dekliščine ali na rojstno dnevni zabavi.Naša posebnost:zanimiva uvodna presenečenja za slavljenke:klasično:slavljenka mora s pokritimi očmi otipat/prepoznati/”darilo”,halo striptiz pizza:striper uleti na zabavo kot dostavljalec ..a v škatli ni pizza ampak napis:halo striptiz pizza .Plesalec v škatli kot darilo:kartonska škatla na vrhu zaprta z veliko pentljo.

-nastop NI VULGAREN!

-izvajamo krajši(primeren za mešane družbe) in daljši nastop

Samo za klube in lokale!

Strežba zgoraj brez / erotične hostese

Strežba zgoraj brez :Striptizeta je lahko zanimiva popestritev dogajanja v vašem lokalu:prvo uro striptizeta “streže”v erotičnem spodnjem perilu ali kopalkah,drugo uro pa zgoraj brez in manj streže :več zabava /animira/goste.Ta program NE vsebuje striptiza!Ni primeren za privat zabave!V ceno je vštetih tudi nekaj reklamnih plakatov.

Erotične hostese so namenjene predvsem za sejme in otvoritve lokalov.. klubov ali za zelo specifične prireditve.Lahko so oblečene v reklamna oblačila ali pa tudi zgoraj brez.Niso primerne za privatne zabave!

Lesbo show

Lezbo show naš najbolj “vroči”show :dve slovenski lepotički se najprej predstavita vsaka s svojo solo točko,  nato pa še skupni “lezbo”izhod

(ne vsebujejo slačenja)

Go Go plesalke

Go Go plesalke kot popestritev v lokalu,diskoteki na javni prireditvi.Naše gogo plesalke so lepe , prijazne in prilagodljive

(ne vsebujejo slačenja)

Fireshow

Fire show:atraktivna popestritev javnih prireditev.Najbolj primerna za bikerska srečanja

2 pitona

Striptiz s kačama

Striptiz s kačami:adrenalinska popestritev za klube,vecje lokale ali javne prireditve.

Car wash, moto wash

Car wash:obvezna sexy  popestritev za : avto showe.Primerno tudi za večje lokale.Moto wash:za motoristična srečanja

Sexi bife

Sexy bife:pasivna atrakcija za javne prireditve ,klube ali večje lokale.

Sexi video čestitka

  • Če imate manjšo privat zabavo in ste finančno omejeni je SEXY VIDEO ČESTITKA definitivno najcenejši striptiz izpeljan individualno za vas oziroma vašega slavljenca.
  • Smo v času proti koronskih ukrepov in imate privat zabavo(rojstni dan,odhod v penzijo,fantovščino itd)zaradi “koronskih!ukrepov je izvedba striptizete v živo zelo omejena in težko  izvedljiva..rešitev je:SEXY VIDEO ČESTITKA
  • Ali si enostavno želite svojemu možu,partnerju,fantu popestriti večer in ga presenetiti ?rešitev je:SEXY VIDEO ČESTITKA ,ki jo izdelamo individualno po vaših željah:
  • Izbirate lahko dolžino,kostum /autfit:barva spodnjega perila ali pa celo kostum..recimo medicinska sestra,,šolarka itd/in “trdoto”  slačenja(lahko je erotično pomanjklivo oblečena,zgoraj brez ali  celo do golega.
  • Postopek naročila je zelo enostaven:pokličete na 041735043 in poveste vaše želje,v 24 h vam izdelamo individualno naslovljeno SEXY VIDEO ČESTITKO(ime priimek ali nick name slavljenca) prilagojeno vašim željam.
  • Trenutno SEXY VIDEO ČESTITKO izvaja samo striptizeta PIA